Elektronisk dokumenthantering

Elektronisk dokumenthantering

Att gå över från manuell dokumenthantering till enbart digital och elektronisk dokumenthantering är inte lätt. Det är inte heller något som kommer att ske över en natt. I dagens klimat är det dock ett måste. Elektronisk dokumenthantering kommer dels göra ditt arbetsflöde mycket smidigare samtidigt som du säkerställer att informationen alltid är aktuell och tillgänglig för de som snabbt ska ha tillgång till den.

Vi på RMT erbjuder dig enkelt och säker dokumenthantering som samlar all din information på ett och samma ställe. Resultatet blir att du och din organisation sparar värdefull tid. Denna tid är tid som annars skulle lagts på att söka information samt utvärdera dess relevans och status. Med elektronisk dokumenthantering slipper ni det!

Elektronisk dokumenthantering ger full kontroll

Med RMT+ Dokumenthantering får du enkel och användarvänlig elektronisk dokumenthantering som ger dig full kontroll över dina dokument. Dina sökningar blir enklare och äldre versioner sparas i en historik. Systemet hanterar en mängd olika format så som textfiler, bilder, filmer och ljudfiler.

RMT+ är också helt kompatibelt med SharePoint för de organisationer som önskar det.

Elektronisk dokumenthantering i framkant

Vi på RMT är experter inom informationsteknologi och vi har många års erfarenhet av olika informationssystem. Om du är på jakt efter smidigt och lättanvänt elektronisk dokumenthantering i teknologisk framkant så rekommenderar vi att du tittar på vårt system RMT+ Dokumenthantering.

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!