Processhantering

Processhantering

En effektiv processhantering är något av det absolut viktigaste för en organisation. Processer finns överallt och på varje nivå, och en förbättring av dessa flöden kan öka organisationens produktivitet och kvalitet och samtidigt sänka kostnaderna.

Med rätt processhantering kan man visualisera, automatisera och analysera sina processer på ett sätt som tillåter organisationen att samarbeta effektivt och kontrollera status på varje process. Med våra lösningar för processhantering erbjuder en överskådlig presentation om varje steg och status i en process, och därefter analysera resultatet.

Processhantering i framkant

Vi på RMT är experter på allt inom informationsteknologi och erbjuder dig enkla och smidiga verktyg för processhantering. Vårt system låter dig enkelt rita era processer i vanliga verktyg som PowerPoint eller Visio. Med Processhantering i RMT+ kan du även enkelt skapa arbetsflöden till era processer vilket skapar helt nya möjligheter till att arbeta processtyrt.

En effektiv processhantering i form av ett bra IT-stöd underlättar också arbetet samt hjälper dig att följa upp målsättningar, tidplaner och kostnader. Vårt system är dessutom fullt ut kompatibelt med SharePoint.

Rätt processhantering underlättar

I vårt system för processhantering blir alla uppdateringar omedelbart synliga för behöriga. Ni kan också välja att publicera nya processer och processbilder efter ett schema på tidpunkter ni själva väljer. Med RMT+ Processhantering blir berörda personer enkelt och snabbt informerade om processer som berör dem förändras.

Effektiv processhantering har aldrig varit så enkelt

RMT+ är ett allsidigt, flexibelt och lättanvänt informationssystem som sköter dokument-, ärende- och processhantering. Information av olika typer kan registreras, sökas, paketeras och spridas för det enskilda behovet. Vi har lösningar som passar alla!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!