System för Ärendehantering

System för Ärendehantering

Letar du efter ett effektivt system för ärendehantering har vi det perfekta verktyget för dig. Vårt system, RMT+ Ärendehantering, hjälper dig som efterfrågar struktur och översyn över dina ärenden.

En tydlig överblick med rätt system för ärendehantering

Att ha full kontroll över allt som pågår i din verksamhet är A och O. Speciellt viktigt är det att ha rätt styrning över alla ärenden för att se till att de hanteras på rätt sätt, i rätt tid och av rätt person. Rätt system för ärendehantering skapar helt enkelt den struktur du saknar.

Att implementera ett fullskaligt system för ärendehantering ger dig en bra överblick över alla dina ärenden och ett stabilt flöde från start till slut. Med RMT+ kan du enkelt kommentera och komplettera dina ärenden samt länka dem till annan information i ditt system.

Du kan även skicka påminnelser och eskalera ärenden som är försenade och behöver prioriteras. Du kan även sprida information till de som ska ha tillgång till den samt skapa rapporter som grund för utvalda åtgärder i realtid.

RMT+ system för ärendehantering passar:

• Interna ärenden
• Remisshantering
• Revisioner
• Enkäter
• Ansökningar
• Diariehantering

System För ÄrendehanteringSammankoppla ditt system för ärendehantering med andra system

RMT+ system för ärendehantering hjälper dig inte bara skapa kontroll i ditt system, den samverkar även bra med andra system såsom affärssystem, HR system, och produktionssystem. Då vårt system är en SharePoint-lösning skapar det fler integrationsmöjligheter med intranät etc.

Vårt ärendehanteringssystem sparar inte bara tid åt användarna, det ger din organisation kontroll över både kostnader och effektivitet.

Varför RMT för din ärendehantering?

Vår affärsidé att realisera våra kunders idéer och lösa deras behov med informationsteknologi. Vi tar gärna hela projektansvaret och levererar gärna färdiga system för ärendehantering, med garanti och underhåll. Våra kvalificerade konsulter hjälper våra kunder att förstärka och höja kompetensnivån för deras egen personal.

När man arbetar med information är säkerhet och kvalitet helt avgörande. Det måste bli rätt! Genom att vi själva använder de system vi säljer till våra kunder, kan vi säkerställa all kvalitet samt att vi når alla mål och åtaganden fullt ut, oavsett om det är våra interna projekt eller våra kunders.

Kontakta oss när du vill ha ett system för ärendehantering

För att vi ska kunna ge den bästa servicen strävar vi alltid efter att knyta till oss medarbetare som ligger i framkant för ny kunskap. Oavsett om det handlar om system för ärendehantering eller it-support har vi lång erfarenhet och hög kompetens som vi gärna delar med oss av. Genom att vi dessutom har ett flertal konsulter anslutna till oss, kan vi välja ut och ge dig exakt den spetskompetens ditt uppdrag kräver.

Välkommen att ta kontakt med oss om du är i behov av ett effektivt och lättanvänt system för ärendehantering. Vi lovar att du inte kommer ångra dig!


Nyckelord:
System För Ärendehantering

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!